UVOD V FITKO

Skozi gibanje in čisto prehrano ponovno začutiš svoje telo in moč. Postopoma vzljubiš svoje telo in vzpostaviš nova merila zdravja. Začneš meriti z dobrim počutjem, eksplozijo energije in ne več s kilogrami na tehtnici.  


O vem, da je težko! Tolikokrat si poskušala in ti NI uspelo. Tolikokrat si poskušala in ti JE uspelo 🙂 … pa se je vmešalo življenje in si se zopet znašla na začetku poti.

Največjo vlogo na začetku poti igra prepričanje, da ti ne bo uspelo. Zato ustvariš negativno pričakovanje, ker trenutno vidiš samo tisto, kar ti v preteklosti ni uspelo. Bojiš se razočaranja, predvsem da boš z NEUSPEHOM RAZOČARALA SAMO SEBE . In da boš zopet na začetku poti. Na poti odrekanja, pomanjkanja, iskanja perfekcije, bežanja od diete do diete, od programa do programa, knjige do knjige. Kot že neštetokrat prej, neuspešno.

Ni treba, da je tako!

– Predstavljaj si, da bi lahko končno oblekla stare, preozke kavbojke, ki jih hraniš v omari?

– Predstavljaj si, da si na sestanku samozavestna, da ponosno nosiš oblačila, ki ti pristajajo, ko greš po ulici?

– Da si na bazenu po tolikih letih v bikinkah?

Vem, da se ti trenutno vse to zdi kot nedosegljive sanje, ki jih ne sanjaš ti, ampak lepa soseda iz tvoje ulice.

Zapomni si to, kar to bom sedaj povedala:

Vsaka tvoja aktivnost je na daljši rok neuspešna, ker ti do sedaj nobeden ni povedal, da tvoj problem ni v hrani ali vadbi. Skozi življenje, partnerstvo, družino, službo, odrekanja, vsakdanje situacije, vzpone in padce, uspehe in neuspehe, si pozabila negovati svojo ŽENSKO ENERGIJO, ki je VIR TVOJE MOČI.

Kako UVOD V FITKO izgleda v praksi?

070 735 711

Pokličite in se naročite na STRATEŠKI POSVET!