Živijo, sem Anita, osebna trenerka in prehranska svetovalka. Pomagam ŽENSKAM PRI IZGUBI KILOGRAMOV na način, da ponovno pridobijo svojo moč skozi treninge, meditacijo, osebno rast in hrano, brez odrekanja čemurkoli.

Tudi sama sem bila po treh porodih bila brez energije, neprespana in nezadovoljna s svojo podobo s preveč kilogrami. V družbi se nisem počutila sproščena, neprestano sem bila živčna. Ker sem malo jedla, sem bila neprestano lačna in zato tudi bolj vzkipljiva. Trpeli so moji odnosi, trpela je moja družina. Vedno je ta senca s preveč kilogrami visela nad mano in mi branila, da bi polno zaživela.

Nikoli nisem bila suhica, vedno sem se morala za svojo postavo boriti z dietami, treningi, odrekanji. Z vsakim porodom kilogram več in slabša samopodoba. Informacije, ki sem jih pridobivala na spletu mi niso pomagale, treningi iz you tuba niso prinesli rezultatov. Po 20-ih letih vzponov in padcev sem rekla, da je bilo tega dovolj. Želela sem se v svoji koži POČUTITI BOLJ PRIVLAČNO Z VEČ ENERGIJE.

In moje najlepše potovanje se je začelo. Odločila sem se, da pridobim usposobljenosti o vadbi in prehrani. Znanja, ki sem jih pridobila na welness izobraževanjih, sem spravila v prakso in popolnoma spremenila način vadbe in prehrane, ki sem ga imela do sedaj.

Na moje veliko presenečenje so se po treh mesecih pokazali prvi rezultati. V pol leta je bila ta sprememba tako očitna, da je to začela opažati tudi okolica.

Začutila sem, da sem odkrila nekaj res velikega saj sem BREZ ODREKANJA HRANI, predvsem pa ogljikovim hidratom, še vedno KONSTANTNO IZGUBLJALA TEŽO.

V poplavi različnih nizkohidratnih diet se mi je zdela moja izkušnja resnično neverjetna.

Pravzaprav se že dolgo časa nisem počutila tako dobro v svoji koži. Bolj kot videz, s katerim sem bila končno zadovoljna, me je presenetil OBČUTEK MOČI in ZADOVLJSTVA. Čeprav sem še vedno imela kakšen kilogram preveč, me to ni motilo. Uživala sem v tem, kako je moje telo postajalo vedno bolj oblikovano, močno. Oblačila so mi kar naenkrat začela lepo pristajati. V ogladalu sem začela ljubiti svoj odsev.

Postavo sem preoblikovala po svojih merilih v privlačno postavo z oblinami, imela sem veliko energije, jedla tako dobro kot še nikoli, predvsem pa ne stradala. POPRAVILI SO SE TUDI MOJI ODNOSI V DRUŽINI. Ko pogledam nazaj lahko rečem, da sem uživala prav na vsaki točki svoje preobrazbe.

Začutila sem, da lahko pomagam prijateljicam in vsem ženskam v moji bližini, ki jim odvečni kilogrami branijo, da bi polno zaživele.

Zato sem ustanovila svoj vadbeni center Fitka, ki je namenjen ženskam, da z vadbo, prehrano in meditacijo ZAČNEJO NEGOVATI MOČNO ŽENSKO V SEBI. Ko to naredijo, se začnejo kilogrami topiti. Začutijo moč, ZADOVOLJSTVO PREPLAVI VSE PLASTI NJIHOVEGA ŽIVLJENJA. Ko začneš negovati žensko v sebi, stopiš kilograme za vse življenje.